duminică, 18 ianuarie 2015

O noua iubire

Iubirea in adolescenta doar apatente zic eu ! 

E DOAR CEVA APARENT?

   De cate ori ai crezut ca te-ai indragostit si ca ti-ai gasit sufletul pereche? Ai simtit cum cate unul, cate unul fluturasii au inceput sa-si faca cuib in stomacul tau, ai inceput sa simti fiorurile iubirii, bataile alerte ale inimii, care nu mai incetau si gandul doar la el iti statea, ai simtit asta macar o data nu ? 
 
   Mereu cand incepi o noua poveste de dragoste la inceput totul pare simplu. Intre voi apar acele sentimente primare, vorbele dulci, primul sarut tandru, gesturile frumoase, prima noapte de iubire, primul cadou, primele luni, dar dupa primele luni, apar si sentimentele reale ! 
   
  Incepi sa-l iubesti, sa sa stai mereu cu el, sa nu mai ai nevoie de nimic, atunci cand esti in bratele lui, iubesti si crezi ca esti iubita, poate chiar esti, dar sentimentele la varsta noastra sunt relative, azi va iubiti, iar maine va urati..asta e iubirea din adolescenta, atunci cand ai speranta ca totul se va schimba in bine pana la urma, dar de fapt se duce spre rau.. Tu esti indragostita si esti oarba, nu mai vezi nimic rau in el. chiar daca toata lumea-ti spune sa-l lasi, nu vrei si mai ales nu poti
   ! Simti ca fara el esti nimic, ca fara prezenta sa, nu esti tu, ca fara sarutul sau, ai buzele reci, iar fara vorbele si atingerile lui esti singura si rece, din ce in ce mai rece, nu-ti mai inchipui viata ta fara el si fara iubirea pe care crezi tu ca el ti-o daruieste zi de zi, ora de ora, minut de minut.. 
 
    GRESIT !

  Poti sa fii fericita fara el, poti sa zambesti, sa te distrezi, sa fii tu insati ! De ce? Fiindca toate astea sunt doar niste sentimente relative influientate de orice factor din jurul vostru, nu e iubirea aceea pura pe care TU crezi ca o aveti, e doar o aparenta, in care tu te compatimesti si te inchizi, te incapatanezi sa crezi ca nu e nimeni ca el, dar ce crezi? LUMEA E PLINA DE OAMENI CA EL !! 
  Iesi, cunoaste lume noua, iar cand ti se va face dor de el, aminteste-ti ca atunci cand un om alege sa plece din viata ta, asa a fost sa fie si-ti va fi mai bine fara el si mai ales inseamna ca el a facut parte din viata ta doar pentru ati da o lectie de viata ! 
 
 Deci capul sus, iubirea e doar ceva aparent acum..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu